What's new

[GHID] Talismane

Paracetamol

Wiki-Editor
Staff member
#1
Salut. M-am gandit sa fac un ghid despre Talismane pentru ca primesc foarte multe PM-uri in legatura cu ele . Asa ca in ghidul asta am sa incerc sa explic toate chestiile ce tin despre Talismane si unde ne ajuta ele .

Pe acest server exista 6 tipuri de Talismane :​
  • ~ Talisman Gheata​
  • ~ Talisman Intuneric​
  • ~ Talisman Foc​
  • ~ Talisman Fulger​
  • ~ Talisman Pamant​
  • ~ Talisman Vant​

Pentru a ne da seama unde folosesc aceste Talismane , ne putem uita sus langa informatii despre mobul respecitv sau in Info Drop la sectia "Subspecii"


Semnul de la talisman de langa mob semnifica tipul de talisman ce te poate ajuta impotriva mobului respectiv , In cazul de fata un Talisman Fulger te va ajuta sa iti mareasca damageul

Fiecare talisman are un simbol anume.Toata talismanele au o anumita animatie sa o numesc asa atunci cand dam hituri intr-un mob/player .

Talismanul de Vant

Talismanul de Foc

Talismanul de Fulger

Talismanul de Pamant

Talismanul de Gheata

Talismanul de Intuneric


Pe acest server in momentul de fata talismanele pot ajunge pana la +50.


Pe talisman pot intra 5 bonusuri ce pot fi adaugate cu Imbunatatirea Obiectului si Marmura Binecuvantata pentru cel de al 5 bonus

Exista 5 tipuri de bonusuri ce pot intra in momentul de fata :
-Regenerare PV 30%
-Regenerare PM 30%
-Sansa necunostinta 8%
-Sansa de drop dublu yang 20%
-Viteza de atac 8%

Mai sunt unele talismane ce au si Sansa de Otravire pe ele doarece la inceput acest bonus a fost in lista de bonusuri posibile pe talismane, insa a fost scos deoarece otrava era considerata fiind nociva pentru bossi.

Upgrade-ul acestor Talismane cu un talisman +0 , 1x Obiecte de Bijuterie si un Minereu dintre Zircon,Peridot si Tanzanit in functie de talismanul ce dorim sa il upgradam .

Cele 3 mineree se pot mina in Harta dedicata minereelor ce o putem gasi in Campul cu Serpi. Insa acestea se pot dropa si la majoritatea bossilor din Beta,Vrajitoare si Metinele din Beta .

Le putem da cu Bless,Manual , Metal insa sansa nu este de 100% .

Singurul secret ce probabil nu stiati majoritatea , pe server exista un anumit Pergament ce iti ofera 100% pentru orice plus .

Acestea pot drop la orice boss din beta.

Daca am uitat sa mentionez ceva ma puteti corecta intr-un reply.


EDIT #1 : 5->6​